Traditionele kerstpakketten uitverkocht

Klik hier voor een groen en duurzaam kerstgeschenk van urbanjngl

Bestellen en betalen

Je kan zeer eenvoudig het gewenst kerstpakket online bestellen via onze website via het bestelformulier. Na het plaatsen van de bestelling gaan wij onmiddellijk aan de slag met jouw order en zorgen wij ervoor dat de kerstpakketten tijdig op het juiste adres bezorgd worden. Je kan hierbij kiezen voor een levering op kantoor of bij de ontvanger(s) thuis. Na bestelling en ontvangst is het mogelijk om de betaling te voldoen via een factuur. 

Voor gepersonaliseerde kerstpakketten geldt een minimale afname van 100 exemplaren. Er geldt geen minimale afname voor thema kerstpakketten.

Heb je vragen over het bestel- of betalingsproces? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen je graag verder.

Voordelen van een bestelling bij ons:

 • Eenvoudig online bestellen
 • Betaling op factuur (order definitief na betaling) 
 • Levering op adres naar keuze
 • Geen verzendkosten

Op factuur

Bestellen en betalen op factuur is mogelijk. Volg alle stappen in je winkelwagen en kies voor 'Betalen op factuur' bij de betaalwijze. Nadat je de bestelling hebt afgerond ontvang je van ons de digitale factuur per mail. 

Belangrijk:
Je bestelling is pas definitief en zal pas worden ingeboekt als order na betaling van de factuur. Een spoedige betaling is dus belangrijk om je bestelling te bevestigen en tijdige levering te waarborgen. Betalen na levering is niet mogelijk. 

Verzending

Het verzenden van onze kerstpakketten en andere geschenken geschied via pallet vracht of door middel van PostNL. De leverdatum van de kerstpakketten en geschenken zal in onderling overleg bepaald worden.

Het streven is naar een 24-uurs aflevering van je bestelling op werkdagen, maar omdat wij in deze afhankelijk zijn van externe factoren, zal genoemde leverdatum nooit een fatale datum zijn. Overschrijding van de nakomingstermijn zal de tegenpartij nimmer het recht geven op schadevergoeding, nog op ontbinding der overeenkomst.

Verzendkosten huisadressen in Nederland

1 pakket € 7,50
2 pakketten
€ 13,50
3 pakketten
€ 20,50
4 pakketten
€ 27,00
Kosten verzendklaar maken per pakket € 1,50

 

Verzendkosten zakelijke pallet levering 

 5 - 29 pakketten
€ 55,00 
30 - 74 pakketten € 60,00
75 en meer pakketten  Franco

 

Wij streven ernaar om de kerstpakketten en geschenken op de gewenste datum te leveren op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Uiteraard is het ook mogelijk om binnen een tijdsvak geleverd te krijgen, dit gaat tegen een kleine meerprijs.

Bij ons kun je bijna elk pakket per stuk bestellen. Wij zorgen ervoor dat het pakket tegen een zéér voordelig tarief en mooi verpakt wordt afgeleverd.

Enkele pakketten hebben echter een minimale bestelhoeveelheid in verband met de verzendverpakking/ omdoos.


* Omdat wij in deze afhankelijk zijn van externe factoren, zal genoemde leverdatum nooit een fatale datum zijn. Wij zullen alles in het werk stellen om de pakketten netjes conform afspraak te leveren.

Bedrijven:
Overschrijding van de nakomingstermijn zal de tegenpartij nimmer het recht geven op schadevergoeding, nog op ontbinding der overeenkomst

Retourneren

Indien je als consument een bestelling hebt geplaatst KerstpakketHero.nl, kun je na ontvangst van de bestelling binnen 14 dagen van de koop afzien. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Na het moment van herroepen heb je nog 14 dagen om de bestelde producten terug te sturen. Je kunt ook een product retourneren zonder aanmelding, maar dan moet je een verklaring dat het een retour betreft meesturen. Een pakket weigeren is niet toegestaan.

Terugbetaaltermijn

Wij zullen er voor zorgen dat het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding naar je overgemaakt wordt. Wij zullen je op dezelfde wijze terugbetalen zoals de betaling heeft plaats gevonden, tenzij je uitdrukkelijk hebt ingestemd met een andere wijze. Wij zullen wel wachten tot de artikelen retour ontvangen zijn.

Kosten

Je ontvangt alle kosten die zijn betaald terug, echter moet je wel de retourkosten betalen. Indien je meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan en hierdoor schade is ontstaan het het product zal je aansprakelijk zijn voor de waardevermindering.

 

Stuur ons een berichtje!

Neem contact met ons op

Kerstpakketten 2023

Keuzestress? Geen zorgen. Met onze filters aan de linkerkant van de kerstpakketten 2023 collectie pagina heb je zo het juiste pakket gevonden.

© 2024 KerstpakketHero.nl - Kerstpakketten 2023, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.