Traditionele kerstpakketten uitverkocht

Klik hier voor een groen en duurzaam kerstgeschenk van urbanjngl

Kerstpakket trends 2024

Kerstpakket trends 2024

Het vinden van het perfecte kerstpakket dat geschikt is voor alle werknemers of zakenrelaties gaat niet altijd over één nacht ijs. Het is vaak een enorme uitdaging om voor iedereen goed te doen, want anno 2024 mogen we er niet meer vanuit gaat dat iedereen nog naar hartenlust vlees eet of al eens graag een borrel drinkt. Dat maakt het samenstellen van een drank- en borrelpakket ineens een stuk moeilijker.

Bovendien mogen we niet dezelfde fout maken als J.K. Rowling en ‘personen die menstrueren’ over éénzelfde kam scheren door ze te benoemen als vrouwen. Note to self: schrap de kerstpakketten specifiek voor mannen of vrouwen en vervang door genderneutrale kerstpakketten. ( ;-) )

De maatschappij en dus ook de mens verandert voortdurend. Daarom volgen wij bij KerstpakketHero die allernieuwste trends in kerstpakkettenland continu op de voet. We geven je hieronder de hipste trends voor kerstpakketten in 2024 mee.

Gepersonaliseerd kerstpakket

Een standaard ‘one fits all’-kerstpakket is niet meer van deze tijd. Mensen zijn de dag van vandaag zo divers en komen hier ook actief voor uit. We onderscheiden ons immers allemaal graag van de grote massa. Geef daarom eens een gepersonaliseerd eindejaarsgeschenk. Voeg een persoonlijke en handgeschreven boodschap toe of ga aan de slag met foto’s. Je kan een leuke foto laten bedrukken op verschillende items zoals een koffiemok, een sweater of zelfs op een keukenschort. Laat zien dat je de ontvanger goed kent en ook zijn of haar eigenheid apprecieert.

Duurzaam kerstpakket

In 2024 zijn we allemaal meer bewust bezig met onze planeet en maar goed ook. Geef daarom deze Kerst eens een duurzaam kerstpakket cadeau. Een duurzaam kerstpakket is een pakket dat aanzet tot het verminderen van je ecologische voetafdruk. Denk hierbij aan: herbruikbare drinkflessen, een Soda Streamset, herbruikbare boterhamzakjes, leuke bakjes om voedsel in te bewaren, een waterbesparende douchekop… De mogelijkheden zijn eindeloos. Een ander leuk item voor in een duurzaam kerstpakket in een mini ecosysteem of (planten)terrarium.

Diensten > producten

We krijgen al jaren hetzelfde kerstpakket gevuld met lekkere producten zoals dranken, nootjes, vleeswaren en chips. En als het geen producten voor rechtstreekse consumptie zijn, dan zijn het wel verzorgingsproducten. Helemaal niks mis mee als je het ons vraagt, maar soms is een mens gewoon aan vernieuwing toe. Dit jaar is het een heuse trend om de producten in het kerstpakket eens te vervanging door diensten. Hiermee bedoelen we dingen die de ontvanger kan gaan doen. Denk aan een nachtje op hotel, een daguitstap naar een grote stad, een zweefvlucht of een waardebon voor een andere leuke activiteit naar keuze. Bovendien zijn we de dag van vandaag ook allemaal grote fan van verscheidende streamingsdiensten. De meeste mensen onder ons hebben zich reeds geabonneerd op Netflix of Spotify, maar het kan erg leuk zijn om een waardebon te ontvangen om van bovenstaande streamingsdiensten enkele weken of maanden gratis gebruik te kunnen maken. Misschien kan je eens vernieuwing brengen in de streamingsdiensten door eens een tijdelijk abonnement op een minder bekende dienst aan te bieden. Denk aan: Disney Plus, Amazon Prime Video of Apple Music.

 

Stuur ons een berichtje!

Neem contact met ons op

Kerstpakketten 2023

Keuzestress? Geen zorgen. Met onze filters aan de linkerkant van de kerstpakketten 2023 collectie pagina heb je zo het juiste pakket gevonden.

© 2024 KerstpakketHero.nl - Kerstpakketten 2023, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.