Traditionele kerstpakketten uitverkocht

Klik hier voor een groen en duurzaam kerstgeschenk van urbanjngl

Kerstpakket op maat

Het is niet altijd mogelijk om voor elke doelgroep een geschikt kerstpakket te vinden tussen de thema kerstpakketten, dat begrijpen wij ook. Bij KerstpakketHero halen we alles uit de kast om samen met jou een kerstpakket op maat van je bedrijf te ontwikkelen. Wij hechten veel belang aan onze klanten en zullen dan ook met veel zorg jouw belangen behartigen. Je kan na afspraak ook steeds terecht in onze showroom voor bezichtiging van het assortiment en een persoonlijk adviesgesprek. We tonen je graag alle opties en mogelijkheden om dan samen tot het perfecte eindejaarsgeschenk te komen.

Opties voor een kerstpakket op maat zijn:

Personaliseren

Niets is zo leuk als het geven of krijgen van een gepersonaliseerd kerstpakket. Zowel voor jou en jouw bedrijf, als voor de werknemers en zakenrelaties is een gepersonaliseerd kerstpakket een echte meerwaarde.

Bij KerstpakketHero is alles mogelijk. Van het uitkiezen van het type kerstpakket en de inhoud, tot de afwerking. Zo is het mogelijk om jou gekozen kerstpakket te personaliseren en te voorzien van jouw eigen naam, logo of branding. Daarnaast kan je ook een persoonlijke boodschap in de vorm van een kaartje of brief toevoegen aan jouw eindejaarsgeschenken. Het personaliseren van kerstpakketten kan zowel voor de kerstpakketten uit ons ruim assortiment als voor zelf samengestelde kerstpakketten. Je maakt je eindejaarsgeschenk helemaal af met een gepersonaliseerde boodschap. We kunnen je garanderen dat dit een kerstpakket zal zijn dat niemand ooit nog zal vergeten!

Inhoud afstemmen op doelgroep

Elke persoon is anders, dus het is niet meer dan logisch dat je kiest voor een kerstpakket op maat van jouw werknemers, collega’s of zakenrelaties. In onze showroom kan je voldoende inspiratie opdoen voor de invulling van jouw kerstpakket. Onze deskundige medewerkers begeleiden je graag tijdens dit keuzeproces. Samen hebben we één doel: het perfecte kerstpakket creëren.

Stuur ons een berichtje!

Neem contact met ons op

Kerstpakketten 2023

Keuzestress? Geen zorgen. Met onze filters aan de linkerkant van de kerstpakketten 2023 collectie pagina heb je zo het juiste pakket gevonden.

© 2024 KerstpakketHero.nl - Kerstpakketten 2023, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.