Traditionele kerstpakketten uitverkocht

Klik hier voor een groen en duurzaam kerstgeschenk van urbanjngl

Kerstpakketten

Bij ons bestel je makkelijk en snel je kerstpakketten in 1, 2, 3 stappen. Zoek je een, twee, drie of meer kerstpakketten? Dan ben je bij ons op het juiste adres! 

Stap 1: Zoek je gewenste (duurzame) kerstpakketten in onze overzichtelijke kerstpakketten shop.

Stap 2: Een geschikt kerstpakket gevonden voor dit medewerkers en/of relaties? Voeg deze dan toe aan je winkelwagen en reken ze eenvoudig en veilig online af. Achteraf en op rekening betalen? Neem contact met ons op via hallo@kerstpakkethero.nl

Stap 3: Geen zorgen. Wij doen de rest. Je kerstpakketten worden op de afgesproken datum en eventueel tijd keurig bij je afgeleverd.

Waarom geven we kerstpakketten?

Een kerstpakket wordt vaak gegeven als een cadeau van een werkgever aan zijn medewerkers of als een persoonlijk cadeau tussen vrienden en familie rond de kersttijd. Het is bedoeld als een teken van waardering en dankbaarheid en kan ook dienen als een manier om de feestdagen te vieren en verbondenheid te tonen. 

Wanneer geven we kerstpakketten?

Kerstpakketten worden meestal rond de kersttijd gegeven, meestal in de maanden november of december. Het exacte tijdstip hangt af van de tradities en gewoonten van de persoon of organisatie die het pakket geeft. Sommige bedrijven geven het pakket bijvoorbeeld uit aan het einde van het jaar, terwijl anderen het misschien eerder geven om de feestdagen in te luiden.

Wat kosten kerstpakketten? 

De kosten van kerstpakketten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en inhoud van het pakket, de kwaliteit van de producten, de grootte van de groep waarvoor het is bedoeld en het budget van de gever. Gemiddeld liggen de kosten van een kerstpakket tussen de 20 en 100 euro, hoewel sommige bedrijven meer kunnen uitgeven en sommige minder. Het is belangrijk om te onthouden dat de waarde van een kerstpakket niet belangrijk is maar de reden en het doel. 

Lees ook: 

Stuur ons een berichtje!

Neem contact met ons op

Kerstpakketten 2023

Keuzestress? Geen zorgen. Met onze filters aan de linkerkant van de kerstpakketten 2023 collectie pagina heb je zo het juiste pakket gevonden.

© 2024 KerstpakketHero.nl - Kerstpakketten 2023, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.