Traditionele kerstpakketten uitverkocht

Klik hier voor een groen en duurzaam kerstgeschenk van urbanjngl

Top 5 kerstpakketten - Leukste kerstpakket

Geen idee welk kerstpakket te kiezen? Dit is de top 5 van de meest geliefde en populaire kerstpakketten voor 2023. Inspiratie gegarandeerd!

1. Traditioneel kerstpakket

Raar maar waar, soms willen mensen zich gewoon vasthouden aan wat ze al kennen.Een traditioneel kerstpakket zorgt voor de nodige portie nostalgie en het is menseigen om ons daaraan vast te houden. Laat die lekkere drankjes, zoute hapjes en ander lekkers maar komen, want wij zijn klaar voor een traditioneel kerstpakket! Bekijk onze traditionele kerstpakketten

2. DOE-kerstpakket

We krijgen al jaren hetzelfde kerstpakket gevuld met lekkere producten zoals dranken, nootjes, vleeswaren en chips. En als het geen producten voor rechtstreekse consumptie zijn, dan zijn het wel verzorgingsproducten. Helemaal niks mis mee als je het ons vraagt, maar soms wil een mens gewoon een iets gaan doen in plaats van zichzelf vol te proppen met lekkers. Bovendien swingen de kerstkilo’s sowieso al de pan uit. Tijd voor actie dus! Een kerstpakket met een bon of voucher voor een DOE-activiteit staat op 5 in deze ranking. Denk aan een heerlijk verwennachtje op hotel, een citytrip, een parachutesprong of een leuke activiteit naar keuze. Met een DOE-pakket sla je de bal nooit mis. 

3. Duurzaam kerstpakket

Op nummer 3 staat het duurzaam kerstpakket. In 2023 zijn we allemaal meer bewust bezig met onze dierbare planeet en maar goed ook. Geef daarom deze Kerst eens een duurzaam kerstpakket cadeau. Een duurzaam kerstpakket is een pakket dat aanzet tot het verminderen van je ecologische voetafdruk. Denk hierbij aan: herbruikbare drinkflessen, een Soda Streamset, herbruikbare boterhamzakjes, leuke bakjes om voedsel in te bewaren, een waterbesparende douchekop… De mogelijkheden zijn eindeloos. Een ander leuk item voor in een duurzaam kerstpakket in een mini ecosysteem of (planten)terrarium. Bovendien is het ook erg interessant om uit te pakken met items en producten die op een groene manier geproduceerd zijn en een zo klein mogelijke voetafdruk nalaten. Bekijk duurzaam kerstpakket van Flessentuin

4. Voucher voor een streamingsdienst

De dag van vandaag zijn we allemaal grote fan van verscheidende streamingsdiensten. De meeste mensen onder ons hebben zich reeds geabonneerd op Netflix of Spotify, maar het kan erg leuk zijn om een waardebon te ontvangen om van bovenstaande streamingsdiensten enkele weken of maanden gratis gebruik te kunnen maken. Misschien kan je eens vernieuwing brengen in de streamingsdiensten door eens een tijdelijk abonnement op een minder bekende dienst aan te bieden. Denk aan: Disney Plus, Amazon Prime Video of Apple Music. 

5. Gepersonaliseerd kerstpakket

De nummer 1 van onze top 5 is het gepersonaliseerd kerstpakket. Een standaard ‘one fits all’-kerstpakket is gewoonweg niet meer van deze tijd. Mensen zijn de dag van vandaag zo divers en komen hier ook actief voor uit. We onderscheiden ons immers allemaal graag van de grote massa. Geef daarom eens een gepersonaliseerd eindejaarsgeschenk. Voeg een persoonlijke en handgeschreven boodschap toe of ga aan de slag met foto’s. Je kan een leuke foto laten bedrukken op verschillende items zoals een koffiemok, een sweater of zelfs op een keukenschort. Laat zien dat je de ontvanger goed kent en ook zijn of haar eigenheid apprecieert.

Stuur ons een berichtje!

Neem contact met ons op

Kerstpakketten 2023

Keuzestress? Geen zorgen. Met onze filters aan de linkerkant van de kerstpakketten 2023 collectie pagina heb je zo het juiste pakket gevonden.

© 2024 KerstpakketHero.nl - Kerstpakketten 2023, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.