Traditionele kerstpakketten uitverkocht

Klik hier voor een groen en duurzaam kerstgeschenk van urbanjngl

Wat geef je als kerstpakket?

Kerst is een tijd van geven en delen. Veel bedrijven geven hun werknemers een kerstpakket als teken van waardering voor hun werk gedurende het afgelopen jaar. Het geven van een kerstpakket is ook een geweldige manier om iemand een speciaal en extra gevoel te geven rondom de feestdagen. Maar wat zit er in een kerstpakket en hoe kies je het juiste pakket? We geven je enkele tips en helpen je krijg bij het kiezen en geven van het juiste kerstpakket.

 1. Bepaal het budget: Voordat je begint met je kerstpakket zoektocht, is het belangrijk om een budget per pakket te bepalen. Dit zal helpen bij het beperken van je opties en het voorkomen van 'overspending'.
 2. Wie gaat het kerstpakket ontvangen? Is het een werknemer, klant of andere relatie? Het is belangrijk om je in te beelden en vooraf te definiëren wie het pakket zal ontvangen en wat voor soort cadeaus zij leuk zouden vinden.
 3. Wat wil je in het pakket? Er zijn veel verschillende soorten kerstpakketten beschikbaar, met allerlei soorten inhoud. Van lekkernijen tot cadeaubonnen, er is voor ieder wat wils in kerstpakketten land. Overweeg wat het beste past bij de ontvanger van het pakket.

 4. Personaliseer het pakket: Een gepersonaliseerd kerstpakket maakt het pakket extra speciaal. Dit kan door het toevoegen van de naam van de ontvanger of door het kiezen van items die specifiek aansluiten bij hun interesses.

 5. Overweeg duurzaamheid: steeds meer mensen worden zich bewust van de impact van hun consumptie op het milieu. Overweeg het geven van een duurzaam kerstpakket, bijvoorbeeld met producten die zijn gemaakt van duurzame materialen of met een duurzame levensstijl in het achterhoofd. Of een mini-ecosysteem waarvan men nog jaren plezier zal hebben. 

Geef een ander een speciaal gevoel

Kerstpakketten zijn dé manier om iemand een speciaal gevoel te geven tijdens de feestdagen. Bepaal eerst je budget, wie is de ontvangen?, denk aan de inhoud, personaliseer het pakket en overweeg duurzaamheid. Op deze manier kun je een kerstpakket kiezen dat perfect aansluit bij de ontvanger en de keuzes van je organisatie. 

Wat kosten kerstpakketten?

Lees hier alles over de kosten en gemiddelde prijs van een kerstpakket

Stuur ons een berichtje!

Neem contact met ons op

Kerstpakketten 2023

Keuzestress? Geen zorgen. Met onze filters aan de linkerkant van de kerstpakketten 2023 collectie pagina heb je zo het juiste pakket gevonden.

© 2024 KerstpakketHero.nl - Kerstpakketten 2023, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.